Hvordan lage din egen hyggelige hage

viktor

Det er overraskende mange av oss som virkelig kunne ha gjort noe fint med hagen vår. Kanskje sette opp en liten terrasse eller bygge noen bord? I denne artikkelen skal vi gi deg noen tips til noen enkle prosjekter du helt sikkert kan få til selv!

Lage et bord

Mange har sett de berømte pallebordene rundt omkring, men vi synes de er ganske stilige. Ikke bare er de lette å lage, men de er også utrolig lette å vedlikeholde. Det er nettopp derfor vi mener at dette er noe du bør prøve deg på. Kanskje du har en snekkervenn som kan fikse noen paller til deg? Eller kanskje du finner noen på søpla?

Det som er så greit er at du kan male pallebordene og stolene slik at du kan personalisere dem til din egen stil. Dette er noe vi synes er innmari stilig!

Huske

Har du barn så kan det være populært å lage huske i hagen til dem. Dette er noe som er utrolig enkelt, fordi du trenger bare en bit plank (puss den helst ned), et bor og et solid tau. Noe du også må huske på er det at du må ha ei sikker grein, slik at den som skal bruke huska ikke faller igjennom eller får ei grein i hodet.

Ellers er det mange alternativer til hva du kan ha i hagen. Du kan for eksempel prøve å bygge deg en pizzaovn eller en grill. Dette er noe som har blitt mer og mer populært for de matinteresserte rundt oss. Vi er absolutt for å lage mat ute i det fri, det gir en helt annen følelse. Spesielt når du har laget den i din egen hage. Hvorfor ikke invitere venner og familie på besøk til et nydelig måltid?