Tips til den moderne innredningen

viktor

Hvis du tenger hjelp og inspirasjon til innredningen av hjemmet ditt så bør du lese videre her. Innredningsmoten er som all annen mote med tanke på at den hele tiden er i evig forandring. Det som er populært og ettertraktet i dag er sannsynligvis ikke det samme som for 5 år siden. Her får du noen gode tips til hvordan du kan skape et innbydende hjem på en flott og moderne måte.

  • Planter er in igjen

Det var en periode at planter var helt ut. Den tiden er nå forbi og planter er desidert in. Det er rett og slett noe av det mest populære innenfor moderne boliginnredning. Spesielt de store, flotte og grønne plantene er populære, men også mindre, klassiske og eksotiske planter. Planter og blomster er moderne fordi det gir litt liv i boligen. Det henter naturen inn i rommet og bidrar dessuten til et sunt inneklima – og det er vel noe vi alle gjerne vil ha, uansett hvordan vi velger å innreder hjemmet vårt.

Hvis du liker rette og skarpe linjer i innredningen din hjemme, så skaper plantene en flott og myk kontrast til de minimalistiske linjene. Husk at plantene bestemt ikke trenger ikke å være grønne hvis du foretrekker en annen farge.

  • Enkle gardiner

I Norge har vi alltid vært veldig tiltrukket av den minimalistiske stilen. Dette gjenspeiles i tidens mote når det gjelder gardiner. Her ser vi små, minimalistiske gardiner som nesten ikke synes i vinduskarmen. Årsaken til at disse gardinene er populære er at de enkle og simple gardinene fyller minimalt, og gir derfor god mulighet til å utnytte dagslysets fulle potensiale.

Enkle gardiner er dessuten med på å skape en ro i rommet, spesielt hvis de er av florlette materialer og duse farger. Tunge gardiner kan fort bli for bastant og kan gi en tyngende stemning i rommet.

  • Fargerike kjøkken

Glem alt om hvite kjøkken. Hvis du skal ha et nytt kjøkken i hjemmet ditt så skal det være fargerikt, hvis du har lyst til å være med på moten, altså. Et motsvar til det hvite kjøkkenet kan du få ved å skape eller kjøpe et mørkt kjøkken, eller hvis du er litt modigere så kan du kaste deg ut i et fargerikt kjøkken, som for eksempel et i grønt, blått eller støvet rosa.

  • Stilfulle møbler

Innenfor den moderne innredningen er de klassiske, stilrene møblene spesielt populære for tiden. Klassiske møbler er virkelig et hit og vi elsker virkelig møbler av den aller beste kvaliteten. Nå er vi lei sofaer og bord i billig kvalitet, og vi investerer mer i holdbare møbler. Rundt spisebordet er spesielt skallstoler i alle mulige og forskjellige varianter moderne, i tillegg til at plankebord ses overalt.

Hvis du leter etter inspirasjon og gjerne vil kikke nærmere på hva som er hot og in for tiden, samtidig som du gjerne vil se på klassiske møbler, så ta en titt forbi Unoliving.no. Her finner du alt til akkurat den innredningen du gjerne vil ha i hjemmet ditt.

  • Personlig preg

Som det er med all mote, så er det viktig at man ikke bare følger passivt med på bølgen, men at man også setter sitt eget, personlige preg på ting. Dette prinsippet gjelder for også innredning. Det er rett og slett in at hjemmet har et personlig preg. Det er mange måter du kan skape det på. Du kan blant annet pynte opp med personlige ting, ting som betyr noe for deg og som har en spesiell plass i hjertet ditt. Det behøver ikke å være noe dyrt og eller av et spesifikt design, men noe som kan fortelle historien om deg. Du kan også henge personlige bilder opp på veggen, for eksempel gamle bilder av din mor og far, eller kanskje besteforeldre? Du kan også med hell ta for deg en vegg og rett og slett male den i yndlingsfargen din. Hjemmet ditt skal avspeile hvem du er. Du kan få alle verdens innredningsarkitekter til å komme forbi og innrede hjemmet ditt for deg, men de vil aldri kunne innrede det på en like personlig måte som du. Det er tross alt du som kjenner deg selv best.