GNP Energy – billig strømleverandør til både private og bedrifter

viktor

Hos GNP Energy har man et mål om å fordele både kostnader og gevinster mer jevnt mellom strømleverandøren og kunde. Hos GNP Energy er ikke provisjon den store drivkraften, det er nemlig muligheten til å finne og tilby rettferdige produkter til forbrukeren.

 

GNP Energy er ikke en stor aktør og heller ikke særlig gammel. Du finner ikke store og prangende lokaler hos GNP, siden alt fokuset er på å drive en forretning så effektivt som mulig, med så lave omkostninger som mulig. Pengene skal brukes på å skaffe kunden en så billig strøm som overhodet mulig.

Enkelt å skifte

I tillegg til enkle og billige strømavtaler, er det veldig lett å skifte til GNP Energy. Det tar deg kun to minutter å skifte, noe som over 250 000 andre glade forbrukere har gjort. Det eneste du behøver å gjøre er å gå inn på hjemmesiden og fylle ut den nødvendige informasjonen.

GNP er i sterk vekst

Det kommer hele tiden nye kunder og som resultat av det søker GNP Energy i dag forhandlere til bedrifts- og privatmarkedet i absolutt hele landet. Ønsket er at GNP Energy skal være representert i hele landet og i alle landets fylker, både på privat- og bedriftsmarkedet. GNP Energy er også strømleverandør til forbrukere i Danmark, Sverige og Finland, og har de samme vekstambisjonene i de øvrige landene.

 

Hvis du har lyst til å lese mer om GNP Energy på engelsk kan du bare følge denne lenken her pinterest.dk/gnpenergy.

Hvilke kvalifikasjoner skal man ha som forhandler?

Hvis du blant annet har ambisjoner om å etablere et team og et lokalt salgsmiljø, er GNP Energy noe for deg. Dessuten skal du ha et sterkt ønske og lyst til å skape resultater i bedriften din, og du må være strukturert som person. Du må huske på at du ikke kun skal sitte på et kontor, men også være en del ute i felten der det virkelig foregår.

 

Resultater kommer ikke av seg selv, så det er selvfølgelig viktig at du er løsningsorientert og har noen års erfaring med salg mot både privat- og bedriftsmarkedet. Siden du skal lage og skape ditt eget team er det en fordel at du er motiverende og i stand til å få det beste ut av medarbeiderne dine.

 

Hva kan GNP Energy tilby?

Hvis du skulle være så heldig å få en jobb som forhandler hos GNP Energy kan du se fram til flere goder. For det første er du sikret en forhandleravtale med en av bransjens aller beste provisjoner, i tillegg til en porteføljebonus.

Det er jo selvfølgelig ikke sikkert at du har jobbet med akkurat strømavtaler før, men det skal du ikke være så redd for. Du får nemlig en solid opplæring, slik at du kan stå støtt på egne ben og klare alle de utfordringene du møter på veien.

 

Selve konseptet bak GNP Energy er lønnsomt og du får ta del i dette, i tillegg til at du får gode produkter og salgsverktøy. GNP er et vinnerteam, og det er dette du blir en del av hvis du blir forhandler hos GNP Energy. Det er et ungt firma og arbeidsmiljøet er godt, sosialt og aktivt. Du kan for eksempel se frem til flere gode utflukter og turer med de andre i firmaet slik at du får kontakt med de andre som jobber i bedriften. Det er viktig med et godt arbeidsmiljø og ikke minst en god ”teamspirit”.

 

I tillegg behøver du aldri å føle deg alene. GNP Energy har et godt internt støtteapparat som hele tiden hjelper deg videre.

 

GNP Energy er en ung bedrift og når ut til forbrukerne ved hjelp av en aktiv tilstedeværelse på adskille medier, både sosiale- og nyhetsmedier. Du kan for eksempel følge GNP Energy ved å følge dem her facebook.com/GnpEnergyNorge/ og GNP Energy på Youtube

og holde deg oppdatert på de seneste nyhetene.