Den moderne Verdens 7 Vidundere

viktor

Mellom 2000 og 2007 kunne man stemme frem 7 nye vidundere som erstatning for de gamle. Over 100 millioner mennesker ga deres mening i en global rundspørsel, og resultatene ble offentliggjort ved en ceremoni 7. juli i 2007. Du kjenner sikkert de fleste av de utvalgte vinnerne, men det er kanskje også noen du ikke kjenner. Nedenfor kan du lese mer om den moderne Verdens 7 Vidundere.

Petra, Jordan

Petra i Jordan er en by som er hugget inn i en kjempe klippedal. Det er som en helt annen verden! Turister kan besøke byen og de forskjellige monumentene, og det er helt klart besøket verd!

Den kinesiske Muren

Monumental og imponerende! Den største konstruksjonen mennesket noensinne har laget. Muren har en lengde på mer en 21 000 kilometer, og omkranser det meste av Kina. Muren, som tidligere ble brukt som en festning for å holde Hunnerne ute, er i dag en av de mest besøkte monumentene i verden.

Chichen Itza, Yutacán, Mexico

Mexicos historie er likeså interessant som den er variert. Chichen Itza, en Maya-by, var et av de mest berømte markedsbyene for mayaene. Og i dag kan man besøke denne byen i den vakre meksikanse naturen.

Kristus Statuen, Río de Janeiro

Den 32 meter høye statuen av Kristus Frelseren er det mest ikoniske monumentet i Rio de Janeiro. Statuens kjempearmer er som en omfavnelse for hele byen, og statuen har blitt en pilegrimsdestinasjon for katolikker.

Colosseum, Roma

I hjertet av Roma ligger det berømte Colosseum, et av verdens mest besøkte bygningsverk i verden. Ruinen av det gamle amfiteateret utstråler fortsatt en imponerende prakt som fra fordums tid. Colosseum er over 2000 år gammelt.

Machu Picchu, Peru

Byen Machu Picchu ligger høyt oppe i Andesfjellene, og gjemmer seg i skyene. Byen ble bygget av inkaene omkring år 1400. I dag er byen en meget populær turistattraksjon for alle som reiser til eller gjennom Peru. De besøkende har muligheten til å besøke de fantastiske ruinene i 2350 meters høyde. Selv den dag i dag hevder folk at stedet er fylt med magi.

Taj Mahal, India

Dette enestående mausoleet ble bygget av den store Mughal, Shan Jahan, fordi han ville ære sin elskede kone. Taj Mahal ble altså bygget som et symbol for kjærlighet, og er det fortsatt den dag i dag. Det er dessuten en av Indias viktigste og mest gjenkjennelige turistattraksjoner.

La Nanofinans hjelpe deg av sted

Det er ikke merkelig hvis du plutselig føler at reisetrangen kommer snikende. Det er så ufattelig mye vakkert og spennende å se i verden. Men det er jo ikke alltid slik at lommeboka er tykk nok til å imøtekomme og oppfylle drømmene dine. Hos Nanofinans kan du søke om et lån uten sikkerhet og få hurtig svar, ofte samme dag.

Nanofinans er en låneformidler, og når du søker om et lån her, blir søknaden din videresendt til 13 forskjellige låneutbydere. Deretter kan du se hvilket tilbud som passer best for deg.

Hvilket tilbud du får, er avhengig av flere forskjellige faktorer, som for eksempel lånesum og om du har hatt problemer med betalinger tidligere.

Hvis du blir godkjent kan du få lån med nominell rente fra 6,39% opp til 21,95%, mens den effektive renten kan variere fra 6,81% til 24,4%. Hvis du for eksempel tar opp et lån på 150 000 kroner med en effektiv rente på 13,2% over 10 år, vil kostnaden bli på 112 573 kroner. Totalt blir det altså 262 573 kroner.

Les her for mer informasjon om Nanofinans og lån uten sikkerhet.