3D-robotprinting- den nye byggemetoden!

De som har fulgt med vet at 3D-printing er noe som bare øker og øker i popularitet nå for tida. Det er stadig flere som oppdager denne spesielle måten å lage ting på, og flere setter til og med sammen printeren sin selv. Blant disse er det utvilsomt noen som mener at de skal være i stand til å starte en bedrift hvor de bygger deler av forskjellige størrelser for folk. For å gjøre dette lager de seg en modell i et slags “tegneprogram”, for så å aktivere printeren. I løpet av noen timer blir da en liten del eller gjenstand printet ut i plast som står klar på printeren på store ruller i mange forskjellige farger.

3D-printede svarte deler

Denne printeren er ikke særlig stor, så det den printer ut er naturlig nok heller ikke svære greiene, men det er ingen sak å printe ut for eksempel en del til en sykkel som er ødelagt på noen timer. For å få virkeliggjort drømmen om å kunne jobbe med å 3D-printing kan det nok bli nødvendig for mange å ta opp et forbrukslån Sambla, men det kan da neppe være noen stor pris å betale for å være en del av det neste store innenfor big business. Snart drar du ikke til butikken lenger når du trenger mindre deler til hva det skal være. Du drar til en printersjappe som lager en helt ny del, i plastikk, til deg. Det er ingen tvil om at det høres ganske sci fi ut, men det er heller ingen tvil om at det er hundre prosent virkelig og helt klart i ferd med å skje. Har du oppdaget hvor morsomt det kan være å printe ut ting i 3D enda? Da er det virkelig på tide for deg å oppdage det nå.

3D-printing handler om god tålmodighet

3D-printer i aksjon

Er det noe de som driver med 3D-printing må ha flust av, så er det tålmodighet. Det er nok ikke få som har oppdaget at selv den bittelille greia de skulle lage bare for gøy tok totalt 54 timer å printe ut. Skaff deg en god bok eller noen du kan tilbringe ventetiden med, og så er det bare å printe til plastrullen er tom og du må kjøpe flere. Og bare vent, plutselig oppdager du at du har plastruller i mange flere ruller enn du hadde trodd du skulle gidde å skaffe deg. For så gøy var det visst. Det er sånn det skal være det. Det fins uendelig med modeller du kan kjøpe eller lage selv for så å observere printemaskien gjøre det den skal. snart har du enda en morsom liten dings i plast å leke med. 3D-printing har kommet for å bli, det er det ingen tvil om. Og det kommer bare til å bli større med tiden! Nå vet du det, så nå er det bare å begynne å følge med på dette fenomenet.